Beeldbewerking

 

Een foto kan een idee of visie sneller duidelijk maken dan tekst. Het vinden van beeld dat uw ideeën treffend illustreert is niet eenvoudig. Vaak heeft de foto die u wilt gebruiken voor bijvoorbeeld uw site of brochure nét niet de goede kleur of er staat een storend element op die verder zo perfecte afbeelding. Beeldbewerking in Photoshop biedt uitkomst. 

 

In onderstaand voorbeeld van Lemmens Faciliteert zijn de storende elementen uit de achtergrond verwijderd, de witte muur kan nu gebruikt worden voor tekst. Daarnaast is de kleur van het tapijt aangepast aan de kleur van het logo.

 

lemmens-stoelen-voor-en-na-compressor

 

 

Aan een foto kunnen door middel van beeldbewerking uiteraard ook zaken worden toegevoegd om het perfecte plaatje te krijgen: De (bestaande) banner van Lemmens Faciliteert is geplaatst in een inspirerende vergaderruimte.

 

 

lemmens-vergaderruimte-voor-en-na-01-compressor

 

 

Nog een voorbeeld: de Wereldwinkel in Harderwijk is gehuisvest in een monumentaal pand. De gemeente is om die reden terughoudend in het verlenen van de vergunning voor gevelreclame. Brandaris Vormgeving heeft met beeldbewerking een drietal impressies gemaakt op basis waarvan de gemeente Harderwijk uiteindelijk tóch toestemming heeft gegeven om het logo op de gevel te plaatsen.

 

Impressie 1. Het logo op een plexiglazen plaat geprint om het beter te laten uitkomen op de drukke achtergrond.

 

harderwijk-pand1-compressor

 

Impressie 2. Het logo uit een metalen plaat gesneden met daarachter een aantal lampen.

 

harderwijk-pand2-compressor

 

Impressie 3. Het logo in losse onderdelen op de gevel geplaatst. Deze wijze van bevestiging is door de gemeente Harderwijk goedgekeurd. De rechter foto van het uiteindelijke resultaat is opgestuurd door de mensen van de Wereldwinkel.

 

harderwijk-pand3-compressor

 

Video tutorial

Onderstaande video laat zien hoe op eenvoudige wijze een object realistisch in een achtergrond geplaatst wordt.

 

 

Mogelijkheden

Maureen Muller van Brandaris Vormgeving werkt met Photoshop in de Adobe Creative Cloud. Hiermee is de programmatuur altijd up to date en worden de nieuwste technieken gebruikt voor een zo realistisch mogelijke beeldbewerking. 

 

 

Prijs

Beeldbewerking kent vele mogelijkheden en de prijs wordt daarom bepaald op basis van het fotomateriaal dat door u wordt aangeleverd en de complexiteit van de bewerking ervan. Na een gesprek waarin uw wensen en mijn mogelijkheden om deze te realiseren aan bod zullen komen, ontvangt u een passende offerte.

 

U kunt vrijblijvend contact opnemen.